Vélemények

Küld el Nekünk Te is véleményedet, eredményedet, amit termékünk segítségével sikerült elérned!  Cserébe egy 1 hónapra elég CapsiChili csomagot küldünk! 

A CapsiChili fogyasztói étvágycsökkenésről, gyorsabb anyagcseréről, gyors és hatékony fogyásról számoltak be.

Mindez azt jelenti, hogy a CapsiChili fogyasztása mellett, nem kell lemondanod a kedvenc ételeidről, mégis fogyhatsz! Persze, csak mértékkel fogyasztva azokat!

“Úgy érzem kicseréltek és ezt mind a CapsiChilinek köszönhetem”

Úgy érzem kicseréltek és ezt mind a CapsiChilinek köszönhetem. Régóta szerettem volna lefogyni, de semmi nem vált be, mindig csak 1-2 kiló ment le, aztán azok duplán jöttek vissza. A CapsiChilit 1 évig szedtem. Ez idő alatt sikerült lefogynom 30 kilót. Segített az életmódváltásban, leszoktam a nassolásról és egészségesen élek. Soha nem voltam még ennyire boldog, mindenki dicsér, hogy sugárzom és fiatalodtam 10 évet.

Noémi (26 éves)

“2 hónap alatt 15 kilót fogytam “

Sok éven keresztül kellemetlenül éreztem magam a súlyom miatt. Rossz érzés volt mindig, amikor a barátnőimet megnézték a fiúk, engem viszont kevésbé. Aztán jött a nagy szerelem, ez adott elég lelkierőt a fogyáshoz. Segítség reményében keresgéltem a neten, ahol megtaláltam a CapsiChilit. Meggyőzött a sok beszámoló és amiket írtak róla, így meg is rendeltem 2 havi adagot. Mellett elkezdtem sportolni és diétázni. Igaz a diéta nagyon könnyen ment, mert tényleg lecsökkentette az étvágyamat. 2 hónap alatt 15 kilót fogytam. Remekül érzem magam.

Fanni (31 éves)

“Egy évig szedtem és 36 kg-t fogytam”

Köszönöm CapsiChili! Egész életemben duci voltam. Sajnos imádom a hasam és az egészségtelen ételeket, mint hamburger, pizza és társai. Akkor lett elegem amikor már alig kaptam magamra nadrágot. Ekkor találtam meg a CapsiChilit, amiben különösen szimpatikus volt, hogy méregtelenítő hatása is van, valamint, hogy csökkenti az étvágyat. Egy évig szedtem és 36 kg-t fogytam. Szabályosan új életet kezdtem. Nem kívántam az egészségtelen ételeket és ahogy elkezdtem fogyni, hiányzott a mozgás is. Egyszóval az egész életmódomat sikerült megváltoztatnom a CapsiChili által.

Anna (35 éves)

“A CapsiChili már az első hónapban lenyűgözött”

Az állandó ülőmunka nem tesz jót nekem sem. Miután már a 20 kiló gördült fel megelégeltem és elhatároztam, hogy teszek ellene. Kipróbáltam 1-2 terméket, de a siker nem jött. A harmadik neki futásomkor a CapsiChili – re esett a választásom és nem bántam meg, sőt.. Fantasztikus! A többi terméknél semmi nem történt egy hónap után. A CapsiChili már az első hónapban lenyűgözött. Sikerült 4 kilót leadnom az első hónapban és ez így folytatódott. 5 hónap alatt 23 kg-tól szabadultam meg.

Kata (27 éves)

“Végre újra jól érzem magam”

A második gyerekem születése után kezdődtek a súly gondjaim. Egyszerűen képtelenségnek éreztem a fogyást. Nagyon sok mindent próbáltam, de nem tudtam fogyni. Főleg a hasi területeken voltak problémáim. Hiába kerültem a lisztes, cukros dolgokat, nem sokat értek. Aztán egy barátnőm ajánlotta a CapsiChilit, hát kipróbáltam. Engem meggyőzött. 2 hónap alatt 8 kg ment le. Végre újra jól érzem magam és a férjem is büszke rám. Sokkal energikusabb és vidámabb vagyok, aminek a gyerekeim is érzik gyümölcsét. Azóta szívesen sportolok, azt is jobban megy.

Emma (38 éves)

“12 kilót fogytam, hála a CapsiChilinek”

Szülés után 15 kg felesleg maradt rajtam. Nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, tükörbe sem szívesen néztem. Diétáztam, állandóan salátát ettem, már rosszul voltam tőle. Igyekeztem heti 1-2 sportot is beiktatni az életembe, sajnos többre nincs idő gyerek, munka és a háztartás mellett. De sajnos nem akartak azok a kilók csökkenni. Aztán a neten rátaláltam a CapsiChilire. Gondoltam kipróbálom, mit veszíthetek. Az első hónapban csak 2 kiló ment le, de ennek is örültem. Aztán beindult a gépezet. 4 hónapig szedtem és ez idő alatt majdnem elértem a versenysúlyomat, 12 kilót fogytam, hála a CapsiChilinek!

Emese (36 éves)

“Szabályosan olvadtak le rólam a kilók “

Évek óta a súlyommal küzdöttem. Számos terméket kipróbáltam, különböző italporokat, kapszulákat, teákat stb., de egyik sem hozott olyan eredményt, mint a CapsiChili. Először kételkedve rendeltem meg a sok csalódás miatt, de egy kolléganőm ajánlására mégis bátorkodtam kipróbálni. Egyáltalán nem bántam meg, már egy hét után meglepődve tapasztaltam, hogy fogytam 2 kilót és ez később is folytatódott. Szabályosan olvadtak le rólam a kilók, égett a zsír, az éhségérzetem is csökkent. Korábban soha nem tudtam ellenállni a csokinak, most ez sem okoz gondot. Összesen 3 hónapig fogyasztottam ez idő alatt pedig 11 kilótól szabadultam meg. Köszönöm CapsiChili!

Eva (45 éves)

“Segített a teljes életmódváltásban”

Remekül érzem magam a CapsiChili –nek köszönhetően. Sok terméket kipróbáltam, de tartósan egyik sem vált be. Ha éppen sikerült is fogynom pár kilót egyik-másikkal, akkor az rövid időn belül vissza is jött. Sokat csalódtam , de valamiért mégis rászántam magam, hogy a CapsiChilinek is adjak egy esélyt, hisz annyi jót olvastam róla. Bejött! Én 16 kilótól szabadultam meg. Ez nem csak testileg, de lelkileg is óriási erőt adott. Azóta rendszeresen járok edzeni és sokkal jobban odafigyelek az egészségemre. Segített a teljes életmódváltásban és végre jól érzem magam.

Péter (44 éves)