Akció!

CapsiChili

CHILI-KIVONAT
60 darab kapszula NETTÓ SÚLY: 30,0

 

 

12 900 Ft 9 900 Ft

Termékjellemzők

CAPSICHILI

CHILI-KIVONAT

60 darab kapszula NETTÓ SÚLY: 30,0

A CAPSICHILI Chili-kivonatot, más néven kapszaicint (Capsimax®), maltodextrint, krómot és jódot tartalmazó étrend-kiegészítő.

A CAPSICHILI-ben található kapszaicin nem más, mint a szabadalmaztatott Capsimax® fő összetevője. A Capsimax®-ról részletes információit a www.omniactives.com/capsimax oldalon találsz.

A hínárból (Fucus vesiculosus) és tengeri moszatból származó jód (I2) hozzájárul a normál anyagcsere és az egészséges pajzsmirigy működéséhez, melyek segítnek optimális testsúly fenntartásában.

A króm (Cr) hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához az éhségérzet csökkentéséhez.

JAVASOLT NAPI ADAG:
2×1 kapszula naponta bőséges folyadékkal elfogyasztva, 30-60 perccel étkezés előtt.

ÖSSZETEVŐK:
maltodextrin, ömlesztőanyag (mikrokristályos cellulóz), hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszulahéj), Chili-kivonat, vagyis kapszaicin (Capsimax®), tengeri moszat és hínár (Fucus vesiculosus) -kivonat/ 7,5 mg / kapszula, anti- zsírsavak, jód, króm (III) -klorid-hexahidrát.

FONTOS:
Ha netán műtét előtt állsz legalább két héttel előtte hagyd abba a CapsiChili szedését! Lefekvés előtt már ne vegyél be belőle, ha korábban véletlenül elfelejtetted! Nem ajánlott terhes vagy szoptató nőknek! Ne lépd túl az ajánlott napi adagot!

TANÁCSOK:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást! Ha orvosi kezelés alatt állsz, kérdezd meg orvosod vagy gyógyszerészed véleményét a fogyasztást illetően! Csak felnőtteknek ajánlott! Gyermekek elől elzárva tartandó!

 

Egy, illetve két kapszula tartalmaz:

ÖsszetevőkMennyiségxNRV%
1 kapszula 2 kapszula1 kapszula2 kapszula
Capsimax®-kapszaicin50,0
1,0
100,0
2,0
n.d.
n.d.
n.d.
n.d.
Hínárból és tengeri moszatból kivont jód7,5
75,0 mcg
15,0
150,0 mcg
n.d. .
50,0
n.d.
100,0
Króm30,0 mcg60,0 mcg75,0150,0

 xNRV: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel
n.d.: nincs meghatározva

A termék nem tartalmaz allergéneket (az 1169/2011 / EU rendeletnek megfelelően), sem géntechnológiával módosított szereket!

Ez az étrend-kiegészítő az EU-ban ISO: 22.000 és élelmiszer-GMP-kompatibilis laboratóriumban készül!

Száraz, hűvös fényvédett helyen tárolandó!