Mi is az a CapsiChili?

Zsírégetés égő érzés nélkül? Igen!

A CapsiChili egy forradalmian új, fogyókúrás étrend kiegészítő kapszula, amely valóban hatásos segítséget nyújt azoknak, akik túlsúllyal küzdenek és, akik már számos terméket kipróbáltak sikertelenül.

Fogyasztása gyorsítja az anyagcserét, hosszú időre csökkenti az étvágyat, valamit támogatja a zsírégetés folyamatát. Mindezek mellett azonban számos egészségügyi előnye is ismert.

A CapsiChili edzés nélkül is eredményes az étvágycsökkentő- és a zsírégető hatásának hála, de az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás mellett tartósabb és gyorsabb eredmény érhető el.
A CapsiChili az átlagos étrend mellett is hatásos, tehát nem kell mindenképpen változtatnod az étkezési szokásaidon. Az étvágy csökkentésével a CapsiChili eléri, hogy ugyanabból kevesebbet egyél. Természetesen egészséges étrend mellett sokkal gyorsabbak és jobbak lesznek az eredményeid.

A CapsiChili étrend kiegészítő fő összetevője a kapszaicin, amely az amerikai chili paprikából készült kivonat (1 mg/kapszula, 2mg/2 kapszula/napi adag), melynek testsúlyra és a testzsírra kifejtett hatását számtalan kísérlet alátámasztja.

A kapszaicin legmagasabb koncentrációban a paprika belső falán van, ahol a magok találkoznak. Ez a vegyület felelős a paprika csípős ízéért.

Hagyományosan a csípősséget SHU-ban mérik, melynek lényege, hogy a paprikák erősségét okozó kapszaicint töménységében meg tudják határozni a termésekben. A legerősebb hegyes paprikáink nagyjából 2500 SHU. A jelenleg Guinness-rekorder a Carolina Reaper, mely 1 569 300 SHU. Egy csípősebb Tabasco-szósz 5000 SHU körüli, a jalapeno paprikáé 2500-8000 SHU, a tiszta kapszaicin csípőssége pedig 15 000 000-16 000 000 SHU.

A kapszaicint tartalmazó chili paprikát évek óta használják diétákban. A kutatások szerint, azok, akik erős paprikát fogyasztanak étkezés közben, jóval kevesebbet esznek és kevesebbet nassolnak két érkezés között, valamint később éheznek meg.

Kutatások igazolják, hogy már kismértékű kapszaicin is gyorsítja az anyagcserét, ami azt jelenti, hogy napi 116 kalóriával többet égetett el azok szervezete, akik rendszeresen fogyasztották a CapsiChili étrend kiegészítőt . Ez egy hónap alatt körülbelül 3400 plusz elégetett kalóriát jelentett.

A CapsiChili -ben található kapszaicin pozitív hatásait kellemetlenségek nélkül élvezhetjük. Nincs égő, csípő érzés és nem bántja a gyomrot, mint az erős paprikák nagy része. A CapsiChili a bélben oldódik fel és nem a gyomorban.

Figyelmeztetés!

Az eredmények egyénenként, és testalkatonként is eltérőek lehetnek! A CapsiChili étrend kiegészítők kapszula fő összetevője a CapsiMax nevű, védjegyzett chilipaprika kivonat. Működésével és hatásával kapcsolatos információk az OmniActive Health Technologies nevű amerikai cégtől, a CapsiMax gyártójától származnak, ezért az abban leírtakért a termék forgalmazója, a CompuInvest Ltd. felelősséget nem vállal!

A termék használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és nem pótolja a szükséges napi fizikai aktivitást!

A termék hatékonyságát jelentősen befolyásolhatja a kúra során alkalmazott étrend és a megfelelő fizikai aktivitás!