Kérdések és válaszok a CapsiChili-vel kapcsolatban

Lehetnek mellékhatásai a CapsiChili -nek?

Mivel a CapsiChili kapszaicint tartalmaz, ezért előfordulhatnak hasonló mellékhatások, mint a chili paprika fogyasztása után. Ilyen például izzadás, orrfolyás, szemkönnyezés, de ezek tapasztalatunk szerint rövid időn belül el is múlnak.

Mennyi idő alatt fogyhatok le?

Ez személyenként eltérő lehet, vannak, akik már az első héten fogyásról számolnak be és vannak, akiknél egy kicsit több időre van szükség. Ezt természetesen az egyéb tényezők is befolyásolják, mint például az étrend és a testmozgás.

Hogyan kell szedni a CapsiChili -t?

Az ajánlott napi fogyasztás 2×1 kapszula, étkezés előtt bőséges folyadékkal. A doboz 60 db kapszulát tartalmaz, így az 1 hónapra elegendő mennyiség. Az eddigi tapasztalatok szerint nem okoz negatív hatást a tabletta nagyobb adagban történő bevitele, de ajánljuk az előírt napi adagot betartani.

Szülés után és szoptatás alatt lehet fogyasztani?

Nem ajánlott. Mint, ahogy csípős, fűszeres ételek nem ajánlottak kismamáknak és szoptatás alatt sem, így a CapsiChili fogyasztása sem.

Testmozgás nélkül is fogyhatok?

Természetesen rendszeres testmozgással és diétával gyorsabban érhetünk el pozitív eredményt.

Változtatnom kell az étkezésemen?

Étvágycsökkentő képességével a CapsiChili eléri, hogy ugyanabból kevesebbet egyél. Értelemszerűen egészséges étrend, vagy egy diéta mellett az eredmények jobbak lehetnek.

Visszakapom a termék árát, ha nem vagyok elégedett?

Igen. Nekünk a legfontosabb az elégedett vevő és mivel biztosak vagyunk a termékünkben, 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha elégedetlen vagy termékünkkel bármilyen oknál fogva, visszafizetjük annak teljes vételárát. A pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez küldj emailt a rendelésszámoddal és a rendelésed adataival az sales@capsichili.com címre. A visszatérítés feltétele, hogy a terméket legalább 2 hónapig rendeltetésszerűen használd, illetve az eredeti számlát és a termék eredeti csomagolását visszaküld.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A megrendelést követően a terméket maximum 1 héten belül kézhez kapod.

Rendszeres gyógyszerszedés vagy egyéb egészségügyi problémák mellett fogyaszthatom a terméket?

Mint mindig mielőtt bármilyen táplálék-kiegészítők – még a természetesek is – az étrendbe kerülnének, konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel!

Azonban egyéb már kialakult gyomorprobléma esetén, (irritábilis bél szindróma, gyomorfekély) tanácsos mindenképpen konzultálni orvosoddal a CapsiChili szedése előtt.

Paprika allergia esetén tilos fogyasztani a CapsiChili -t!

Mennyi folyadékot igyak naponta a kúra alatt?

Naponta legalább 2-3 liter víz fogyasztása ajánlott a kúra alatt.

Hogyan fokozhatom a CapsiChili hatását?

Rendszeres testmozgással és diétás étrenddel a hatás gyorsítható és fokozható.