A CapsiChili összetétele

A CapsiChili összetétele

A CapsiChili fő összetétele a kapszaicin, mely fokozza a test hőtermelését, ezáltal zsírégetését és elnyomja az éhséget. További fontos előnye, hogy segíti az állóképességet és úgy fejti ki a pozitív hatását a szervezetre, hogy közben nem okoz semmilyen kellemetlen, csípős, égő érzést, sem a szájban, sem a gyomorban.

Annak érdekében, hogy valaki a kapszaicinoidok maximális előnyeit élvezhesse, nagyjából naponta 10 erős paprikát kellene elfogyasztania. Ez szinte lehetetlen és veszélyes is lenne a gyomorra nézve.

A CapsiChili segítségével ez megvalósítható, napi 2 kapszula, olyan, mintha elfogyasztanánk 10 chili paprikát.

Maltodextrin

A CapsiChili tartalmaz még maltodextrint. A lassú felszívódású maltodextrin hosszú ideig képes fenntartani az egyenletes vércukorszintet és az energiát, ezért rendszeres fogyasztása lehetővé teszi, hogy éhezés nélkül tudj fogyni. Nem okoz emésztési problémát, mivel már az emésztőrendszerben lebontja a glükózt. A maltodextrin nagy előnye, hogy a fáradt szervezetnek megadja a kellő energiát a maximális teljesítmény eléréséhez. További, számodra imádnivaló tulajdonsága az éhségérzet csökkentése. Remek energiaforrás mind fizikai leterheltség, mind diéta időszakában is.

A maltodextrin mellett szentjánoskenyérmag lisztet is tartalmaz, mely védi és nyugtatja a belet és farkasétvágy ellen is kiváló.

Króm, jód

A CapsiChili krómot és jódot is tartalmaz, melyek szintén nélkülözhetetlenek fogyókúra idején és emellett számos jótékony hatásuk is van.

A króm jelentősen befolyásolja a szervezetben lévő inzulin nevű hormon működését, mely a vércukorszint szabályozásában játszik fontos szerepet. Ezen kívül segíti az aminosavak beépülését és pozitív hatással van az anyagcserére. Egy másfél hónapos kísérlet szerint azok, akik krómot fogyasztottak közel 3 kg-ot fogytak, akik viszont nem ettek krómot, csak 1 kg-ot.

A test jódtartalmának jelentős része a nyaki pajzsmirigyekben található, ahol hormonokat állít elő. Ezek a hormonok befolyásolják a szervezet anyagcseréjének gyorsaságát, a kalóriák elégetésének ritmusát.

Fogyás éhezés nélkül? Igen